frajda - komentarze |
Więdną chwile. Gaśniesz w sercu mym. A ja płonę,płonę z miłości do Ciebie. Zapukaj i poczekaj. Pobądźmy w tym razem. Miejmy chociarz wspólny gniew. Czerpmy z tego ile chcesz. Łagodnie rozmasuj po mnie Twoje słowa. A ja wtedy będę chlebem poprzednim, a Ty świeżym masłem. Z tęsknoty zatopimy swoje smutki w szcześliwych promieniach łez. A szklanaka zimnego mleka,to kolejna fala wspomnień. Teraz już wiem,w Nas o jedno tu za dużo. Choć strasznie będę tęsknić za Twoimi całodobowymi płatkami słów. |
|
Tak napisali inni: |
18.03.2008 :: 00:31 :: aahu13.neoplus.adsl.tpnet.pl tak źle i tak niedobrze... życie jest gorzej pokręcone niż moje włosy po przebudzeniu.. Gniew. Zgoda. Miłość. Nienawiść. Przeciwieństwa uwielbiają się przyciągać.. ....ślicznie. |
17.03.2008 :: 19:54 :: adem72.neoplus.adsl.tpnet.pl nela nie przyprawiaj słów za bardzo. bo w końcu sama nie bedziesz wiedziała co miałaś na myśli |
16.03.2008 :: 19:18 :: host-81-190-163-100.gorzow.mm.pl Paulina Pendolino jak Ty kiedyś nie wydasz tomika z wierszami to wydziedziczam Cie z rodziny! ;p |
Talk.pl :: Wróć |