frajda - komentarze |
pomału. Choć Cię tak czesto widzę,to tak mało spotykam. Ale wierzę,że kiedyś świat zawiruje nam przed oczami. Będzimy mocno trzymać się za ręcę i spacerować po swoich sumieniach. Jednak zdaje sobie z tego sparwę, że mnie trzeba dotknąć wiele razy żebyś się nie poparzył. A mym zapachem odważył. Razem skoczymy o jedną chmurę wyżej! |
|
Tak napisali inni: |
24.05.2008 :: 00:58 :: adcm191.neoplus.adsl.tpnet.pl wicia Mega mózgu(Natko) jestem pod wrażeniem, naprawdępozytywnie jestem zaskoczony pozdrawiam cieplutko |
02.05.2008 :: 11:40 :: host-89-228-140-5.gorzow.mm.pl zabi hmm .. razem ;} |
29.04.2008 :: 13:12 :: abmb58.neoplus.adsl.tpnet.pl no ślicznie. ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie,... ..i Ś..... Inaczej nie da rady! |
28.04.2008 :: 08:06 :: pa83.maleniska.sdi.tpnet.pl sun. jak zwykle mam problem ze skomentowaniem.Skąd w Tobie tyle wiary :) |
Talk.pl :: Wróć |