2024
|
|
Link :: 26.12.2007 :: 00:08 Link :: 27.12.2007 :: 14:51 ?! Czy jesteś obiektem mych kruchych i łamliwych uczuć? A może tylko skrawkiem milczenia? Zbyt zimno na dworze,aby o tym rozmawiać. Dlatego wybieramy się na czekolade. Bez skrupulów i zbędnych wyrzutów sumienia. Zapomne dziś o Tobie a Ty o mnie. Tak jak kiedyś.Pamiętasz? Komentuj(1) Link :: 29.12.2007 :: 00:36 Z głowami w samotnej ciszy. Nikt mi nie powiedział,że będzie łatwo. Że nie będę potrafiła złożyć tych puzzli sumienia,które przedemną rozłożyłeś. Twe pytania i nauki,nauki i rozwoju nie mówią tak głośno jak moje serce. Nikt nigdy nie mówił,że będzie aż tak trudno. Podświadomość jest kruchym kawałkiem nadwrażliwości. A nasze życie stało się muzyką. Spieszmy się wrócić na start! Komentuj(1) Link :: 29.12.2007 :: 22:31 Wielkie mi nic. Czasami postąpić nie można inaczej. Jak już naważyłeś to wypij. A ja nie chcę,tak jak ciągle-bo rutyna zabija. Ile można w nieświadomości trwać? Ale na szczęście to już jest koniec. Czy następny będzie dawką świeżej radości? Zakończenie w planach. Mam nadzieje,że będzie miło. A w głowie szum. Coldplay i tyle. Komentuj(2) Link :: 31.12.2007 :: 13:26 Żyje w chmurach po kolana. Nasza miłość posiada skrzydła. Ona jest jak latawiec,potrafi błyskawicznie odlecieć. Dlatego teraz Cię nie puszcze,nie puszcze nawet na krok. A i zostań promieniem,osusz moje słone łzy. I tak między nami-kiedyś zostaniemy sami. Bo miłość to także późna godzina.Absolutna przyczyna. Komentuj(1)
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |