2024
|
|
Link :: 02.01.2008 :: 19:23 Link :: 08.01.2008 :: 19:57 Jedna głowa mniej. Mam dwie wspaniałe dusze.Razem jest nas trzy. Działa jak promień w szarawy dzień. Czyli oświetla wszystko. Dziś znowu marzły mi dłonie i wypiłam herbatę. Szkoda,że nie powstałam pare wieków temu. Przynajmiej byłabym już piekną dama z męską duszą na ramieniu. Bo po drugiej części mnie natchneło. Ewentualnie mogłabym zostać panną średnowiecza. Zatańczylibyśmy jeszcze raz. I byłabym czyimś pragniem. Pięknie!Ale zapomnij. Tu wcale nas nie ma. A dzisiejszy sen,wyśniony sen. Było odwrotnie,ale prawidłowo. Tam naprawde Cię kochałam. A tu.Milczymy oboje. Bo wszystko nam się śni-ja Tobie,a Ty mi. Komentuj(1) Link :: 09.01.2008 :: 19:47 Anima. Pierwowzór kobiety,który w sobie posiadam, jaką noszę w swojej podświadomości. Każdy mężczyzna,każdy w kim się zakochuje, nosi cechy mnie samej. Dla płci przeciwnej to Animus. Ale czy możemy być komplementarni? Wystarczy być. A miłość przyjdzie sama. Wg.Izabelii i Stanisława. Chwała im za to. Komentuj(6) Link :: 11.01.2008 :: 22:05 Z dnia na dzień. Wszystko się zmienia. Czas jest bezsilny,cięższy niż powszechne prawo przyciągania. A szkoda. Nasze Rumianki więdną. Dziś o 16:12 różowe niebo było nad nami. I spadło mi na głowe,choć nie było w nim barw. Obiecuję,że kiedyś Cię zatrzymam. Bo jesteś moim własnym-ulokowanym uczuciem. Komentuj(5) Link :: 16.01.2008 :: 18:19 About love. Kiss me and stay my dream. I gdy łowię Twoje słowa, trzymam je w kieszeni-zawsze na bliską odległość. A nasza warga puchnie.Od namaszczenia. W tym mieście gubi się samotność. Komentuj(4) Link :: 24.01.2008 :: 13:43 Fajfa. Będzie wśród wypieków. I ze słońcem na dłoniach. Czym lata starsze,tym mądrzejsze. Tłuste oczy i wielkie zamieszanie. I będziemy razem! W jednym gronie. Czasem może być cudownie. Ale oczywiście nie było nic. Bo życie jest nie przewidywalne. Komentuj(2) Link :: 29.01.2008 :: 12:29 Styczeń. Między poniedziałkiem a wtorkiem. I ostatni łyk zimnej kawy,grzanej w gorących dłoniach. I między zbrodnią i karą. Z nadzieją składającą się z resztek beznadziejnej miłości. Lepiej odejdź i pozwól mi odejść. Komentuj(2)
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |